Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част3

Featured Replies

Можете да разгледате и предишните части на темата:

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част2

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част1

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 133,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Жалка работа Касперски нямал пропуск -ми ще видим в следващото ми видео !

На KIS11 работят само

Application Control по подразбиране

Proactive Defense по подразбиране

System Watcher

Win XP SP2

От стартирането на всички файлове 67 или 68, това са резултатите.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ми че ти си виновен братле -аз не съм дал пробите на никой нито преди теста съм ги пратил на Касперски

А и не с тия нерви -не е прилично да правите с другарчето си другите на незнаещи ...

Лично аз -нямам какво да кажа !

И Касперски ли обедняха ?

Независим тест ама друг път!

Аз писах че така няма да стане ама кой ли слуша !

А да казах ти да не тестваш Касперски -ти не ме послуша !

Ти какво да не намекваш,че съм пращал нещо? Аз си направих теста не за да доказвам на някого нещо. Никога не съм мислил по този начин.

Направих теста и дори мислех сам да си го правя за да видя как се държат програмите поставени в еднакви условия,как се справят със заразите и т.н. Не е ставало никога въпрос за класиране,това просто е мит тука.

AVG IS 2011 ми хареса определено. Хареса ми с това,че при открита зараза почиства не само файла но и регистрите.

Разорачорова ме Avira с това,че е станала по тежка,ъпдейтите и са отврат и като капак днес ми пусна руткитчето,дето го гепиха останалите при мене. Толкова файлове пропусна,че предпочитам да ме хулят в някой форум отколкото да знам,че не съм помогнал с нещо.

McAfee фаворита на колегата ми от толкова зарази се обърка и почна всичко да му се струва заразно.

GData - изобщо не е тежка,вярно че бавно инициализира при първо стартиране на системата но трепе наред и стената и ми хареса.

Kaspersky - беше пробван при по различни от дадените настройки тука. Някои неща бях променил,за да видя как ще реагира Хипса му. Трябваше и да мина в интерактивен режим но при толкова файлове щеше да ме заболи ръката да цъкам по прозорците.

Comodo - хареса ми как реагира Хипса,добре направена програма е според мене. Ако може и да се избягнат всичките въпроси ще е още по добре. Но със сигурност когато е настроена и се бутне контрола върху изпълнимите файлове си е надеждна защита.

За мене досега фаворитите са били Norton,Kaspersky и Panda. Сега бих казал,че са GData,Kaspersky и Norton

Слабо ме познавате,за да си въобразявате че съм прикрепен към нечия компания.

Честно да си кажа не съм и кледал клиповете на останалите програми. Тези ми бяха най интересни.

Дядо Коледа дойде -ти на лични каза че мразиш Комодо и ще тестваш Касперски с AntiWinLock ,което си е измама ! И още се питам защо толерират едни клонинги, а друге.не? Аман от двулики лопати-аз поне си казвам когато не понасям някоя програма ! А и скоро ще се види Касперски колко се справя Аман от измами ама то скоро ще се види ! Аз не съм рекламен агент на никой !

Редактирано от Гост (преглед на промените)

@ Nikssi, Аз нали ти казах ,че G Data 2011 не е тежка . Недостатъка и е сканирането на страниците.(забавя леко)Ако има много снимки на страницата сканира всичките и това леко забавя. АVG ми хареса именно как чисти....а това е важно за един Антивирус.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Дядо Коледа дойде -ти на лични каза че мразиш Комодо и ще тестваш Касперски с AntiWinLock ,което си е измама !

И още се питам защо толерират едни клонинги, а друге.не?

Аман от двулики лопати-аз поне си казвам когато не понасям някоя програма !

А и скоро ще се види Касперски колко се справя

Аман от измами ама то скоро ще се види !

Аз не съм рекламен агент на никой !

По кротко с квалификациите.

Според тебе трябваше да тествам нещо друго,че откъде накъде ще ми казваш какво да правя? Да съм говорил за някакво сравнение? Някъде да си ме чул,че харесвам Comodo? Не исках да го тествам за да не изляза пак виновен и спамерите да скочат насреща. За мене теста в такива условия означава единствено обучение - и то за мене. Това,че ти си го възприел по друг начин си е друга работа.

Успех на всички

пп. Клонингите ... всеизвестните никой не повдига въпрос за тях и тези които трябва да вземат мерки са си завряли главата в пясъка.

Защо изобщо трябва да се занимават с тях? Да,напълнят темите с офтопик?

@ Nikssi,

Аз нали ти казах ,че G Data 2011 не е тежка .

Недостатъка и е сканирането на страниците.(забавя леко)Ако има много снимки на страницата сканира всичките и това леко забавя.

АVG ми хареса именно как чисти....а това е важно за един Антивирус.

Точно така,специално на AVG за в бъдеще ще и отделя доста внимание. Може и да направя един сериал :(

GData като сканира и уж изтри доста файлове,като отворих папката и се стъписах...Оказа се че 85% от тях за осакатени от антивируса. :rolleyes:

Kaspersky (нали съм му рекламно лице и няма как..) пък пет пъти намира едни и същи файлове и не ги трие. Трий ги бре ахмак ;)

Май трябваше да и сложа 2010 за да се види има ли разлика.

Avira се надърви и накрая захапа дървото...

McAfee ми приличаше на някакъв тореадор дето си има спаринг с някой кеч борец тежка категория. Подскача,предлага рестарт и не можа да отлепи.

Та,пак ще кажа най безпроблемна работа беше със GData и това е. Аре,да си гледам филма :)

Ще има ли нови архиви, обръщам се към Lost in... и nikssi.

Ще тествам само по подразбиране, който ще тества друга програма по подразбиране, нека се включва.

Опс, видях

Редактирано от perytery (преглед на промените)

• Автор

ThreatFire с вдигнато ниво 5 ! Не е на максимални настройки,понеже ще стане една само изкачащи прозорци и нищо няма да се разбере!Ще пита дори и за мърдането на мишката!

Не се справи само с TDL3 допуск в MBR сектора! Не е кой знае каква болка за умиране,но все пак е пропуск!

От едно време не се е справяла с него и сега пак! Жоро ако иска да им пише!

Теста е правен на реална машина!

Download: http://dox.bg/files/dw?a=d4748343ff

На KIS11 работят само

System Watcher

Теста е правен на реална машина Win XP SP2

Според Malwarebytes' Anti-Malware и Hitman Pro 3.5 няма зарази.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=tw45Oxa1K0g

Вече ще давам само снимка на крайния резултат от Malwarebytes' Anti-Malware, понеже видеоклипа става доста голямо до като свърши сканирането.

Нов архив с 5 броя заплахи!

http://dox.bg/files/dw?a=55a31fa9fc
Успех!

norton  ги отнесе   всички на реална машина  пробвах да го заснема с FastStone Capture но не се виждат изскачащите прозорци с предупрежденията на нортон 

с какво снимате 

Редактирано от stonit (преглед на промените)

• Автор

FastStone Capture но не се виждат изскачащите прозорци с предупрежденията на нортон 

с какво снимате 

Аз съм с него, дай Full Screen :cool:

Нов архив с 5 броя заплахи!

http://dox.bg/files/dw?a=55a31fa9fc
Успех!

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=XjiG0n4OlDI

Клипчетата са много интересни и полезни и определено има какво да се научи от тях,за ав-програмите поздравления и има една програмка в уиндоуса ползвайте я и нея :(Публикувано изображение

Нортън е почти невъзможно да бъде сниман с компютърна програма за целта,пробвал съм с няколко. . .

Редактирано от  (преглед на промените)

Седем файла от MDL.

http://hotfile.com/dl/81035121/e0ba2a0/Desktop.7z.html

На KIS11 работят само

System Watcher

Теста е правен на реална машина Win XP SP2

Според Malwarebytes' Anti-Malware и Hitman Pro 3.5 няма зарази.

В папка \Application Data\Xuny бе пропуснат файла hexa.exe

Публикувано изображение

В virustotal резултата е 3/43 (7.0%)

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=2145959834d76a59f57d98e135aaf4d9d025b04213069cad46249fd1ae331065-1289144222

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Ng08ddcepZI

• Автор

Нов архив със 7 заплахи,една от тях е доста коварна!

http://www.skatafka.com/download.php?file=e9cd5237f0dd3db95d06ec8c26bda1c0
Kaspersky за момента няма дефиниция на нито една от тях !

Успех на тестващите!

Нов архив със 7 заплахи,една от тях е доста коварна!

http://www.skatafka.com/download.php?file=e9cd5237f0dd3db95d06ec8c26bda1c0
Kaspersky за момента няма дефиниция на нито една от тях !

Успех на тестващите!

При ръчно сканиране:

• Аваст не засече нищо!
  • Комодо-5 засече 3 бройки
  • МВАМ засече всичките 8 бр.
  • Spyware Terminator не засече нищо
  • SAS не засече нищо

При стартиране на останалите незасечени от Комодо парчета, едно от тях беше засечено евристично от гущера. На останалите, с критично съобщение, реагира Zemana.

При ръчно сканиране:

• Аваст не засече нищо!
  • Комодо-5 засече 3 бройки
  • МВАМ засече всичките 8 бр.
  • Spyware Terminator не засече нищо
  • SAS не засече нищо

При стартиране на останалите незасечени от Комодо парчета, едно от тях беше засечено евристично от гущера. На останалите, с критично съобщение, реагира Zemana.

A MSE ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.