Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Измамник на слънчеви системи

Featured Replies

Здравейте,аз съм измамен от човек,който монтира слънчеви системи. Представи се като човек който работи във фирма Славов и започна да монтира слънчевата система. Всичко беше нормално докато не поиска парите за бойлерите предварително около 3200 лв,защото в Сънсистем нямали в наличност и доставката била 3 месеца.Аз се усъмних и своевременно се обадих на Сънсистем и те ми казаха че доставката е за 3 работни дни и така аз поръчах бойлерите и батериите директно през тях. Казах му че повече пари предварително няма да му дам,но той заяви че ако не вземе парите предварително нямал да стъпи повече у нас.Аз останах с вързани ръце тъй като инсталацията ми беше спешна и му дадох 980 лв за материали за следващия ден,така след като не дойде 4 дни се обадих във фирма Славов и те ми заявиха че нямат такъв човек при тях на работа. Забравих също да спомена че монтажа бе платен предварително на 90%,също така трябваше да ми донесе UPS,ел.табло за бойлерите и някакви си там фитинги и връзки. Изнамникът се казва Стоян Джорев и е от Тръстиково Бургаско или поне живеел там,но доколкото се осведомих родом е от Сливен. Преди това е работил в Термокомерс от където бе изгонен отново за измама с клиенти,лично от фирмата ми го казаха. Пуснал съм жалба за измама в полицията и да видим как ще се развият и там нещата. Пиша за да мога да предпазя и други хора които четат форума да не бъдат измамени като мен Поздрави!

• 2 години по-късно...

Здравейте,аз съм измамен от човек,който монтира слънчеви системи. Представи се като човек който работи във фирма Славов и започна да монтира слънчевата система. Всичко беше нормално докато не поиска парите за бойлерите предварително около 3200 лв,защото в Сънсистем нямали в наличност и доставката била 3 месеца.Аз се усъмних и своевременно се обадих на Сънсистем и те ми казаха че доставката е за 3 работни дни и така аз поръчах бойлерите и батериите директно през тях. Казах му че повече пари предварително няма да му дам,но той заяви че ако не вземе парите предварително нямал да стъпи повече у нас.Аз останах с вързани ръце тъй като инсталацията ми беше спешна и му дадох 980 лв за материали за следващия ден,така след като не дойде 4 дни се обадих във фирма Славов и те ми заявиха че нямат такъв човек при тях на работа. Забравих също да спомена че монтажа бе платен предварително на 90%,също така трябваше да ми донесе UPS,ел.табло за бойлерите и някакви си там фитинги и връзки. Изнамникът се казва Стоян Джорев и е от Тръстиково Бургаско или поне живеел там,но доколкото се осведомих родом е от Сливен. Преди това е работил в Термокомерс от където бе изгонен отново за измама с клиенти,лично от фирмата ми го казаха. Пуснал съм жалба за измама в полицията и да видим как ще се развият и там нещата. Пиша за да мога да предпазя и други хора които четат форума да не бъдат измамени като мен Поздрави!

Здравейте, пиша Ви от Термокомерс по повод вашата публикация в която е упоменато и името на фирмата ни. При така изписания текст написано "Термокомерс "в търсачка се изписва -  измамник на слънчеви системи  .Човек ако не си направи труда да прочете цялата ви публикация остава с убеждението че измамник е нашата фирма. Моля да коригирате текста защото по този начин вредите на доброто име на фирмата . Предварително Ви благодаря като се надявам корекцията да бъде направена в най-кратък срок.

Та това е било преди 2год.и 4мес..

... и авторът на темата оттогава не е влизал във форума.

doreta7012, ако смятате, че нещо трябва да се редактира, потърсете контакт с администрацията на форума.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.