Тази седмица бе разкрит септемврийския брой на Game Informer и статията на корицата се отнася именно към Call of Duty: WWII и сюжета на новата игра.

Една от мисиите се казва „The Wolf’s Den“ и в нея ще трябва да нахлуете в немска военна база, маскирани като нацисти. Ще трябва да внимавате как разговаряте с немските войници, така че да не будите подозрение. Според Game Informer „Тази специална операция е различна от съдържанието на цялата Call of Duty и се отличава с уникални техники, които ще ви въвлекат в смъртоносна игра на котка и мишка„.

Кампанията на играта ще разходи играча през исторически местности и случки навсякъде из Европа. Първата мисия пресъздава инвазията в Нормандия на бряг Омаха. Другите мисии включват операция Кобра (кампанията на Обединените сили във Франция), операция Влак (Съкооперацията на Великобритания и САЩ в спирането на немски влак), както и специална битка в гората Хюртген (по пътя към Берлин). Пригответе се за истинско историческо приключение!

Освен това в статията е включено интервю с Майкъл Кондри, директорът на Sledgehammer. Той дискутира споровете на екипа върху включването на нацистка иконография в арт стила на Call of Duty: WWII: „Важно беше за нас да балансираме автентичността на ерата в играта и тъмните мотиви с нацисткия геноцид. Ние трябваше да уважаваме това със съзнанието, че създаваме продукт за забавление, който обаче да не обезчестява изгубените животи. Затова в кампанията, отличаваща се с богат сюжет и автентична интерпретация на мрачните дни, ние включихме нацистка свастика. Но за мултиплеъра, зомби режима и социалното пространство тя не беше подходяща…


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари