Бета периодът на Destiny 2 е достъпен за конзоли от днес

0
20

Първоначално, студиото Bungie отвори бета периода за всички геймъри, сдобили се с ексклузивен код след предварителна поръчка на Destiny 2. Сега, специално за тези, които не знаят как да прекарат почивните дни, бетата е отворена за цялата публика. От днес, петък, 21-ви юли, играчите ще могат да опитат част от кампанията и мултиплеър режима на предстоящата игра на своите Xbox One и PlayStation 4 конзоли.

На разположение са първата мисия „Homecoming“ от сингъл-плеър кампанията. Освен това можете да опитате и новия режим за обратно отброяване на картата на безкрайната долина. За тези, които се справят по-добре в групи, Bungie предлага нашествие на Обърнатата спирала, част от крепостта на Вексовете, за отбори по двама. Достъпна ще бъде и опцията за формиране на битки. От 23-ти юли пък ще бъде отворено и новото „социално пространство“, или така наречената Ферма. Това е място за отпускане и събиране с приятели. Ще можете да правите неочаквани неща като да играете футбол и дори да се сприятелявате с животни.

Destiny 2 излиза официално на 6-ти септември за платформите Xbox One и PlayStation 4 и на 24-ти октомври за Windows персонални компютри. Освен новата ферма, служеща за социално пространство, Bungie обещава много други допълнения и нов вид нападение, „по-различно от всичко, което сме правили досега“.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за