Голям ъпдейт за No Man’s Sky (видео)

0
29

Голям, безплатен ъпдейт пристигна на PlayStation 4 изданието на No Man’s Sky. Така наречения „основен ъпдейт“ добавя три различни режима на игра: възможност за строене на бази, точки за записване, нови технологии и много други допълнения. Всичко това е разкрито в шестминутен трейлър.

В сайта на играта са разкрити подробно всички промени, направени от Hello Games. Освен трите нови режима (нормален, креативен и оцеляване) и строеж на бази, са изгладени още проблемни детайли. Играчите могат да използват насаждения, като заедно с това идват нови растения и ресурси за оцеляване. Играта може да се записва навсякъде със „Save Points“. Товарителниците могат да се купуват и използват от извънземни за повече инвентар, който вече се проверява в ново меню.

Изглежда ъпдейтът е толкова значителен, че главния дизайнер на No Man’s Sky Шон Мъри наруши мълчанието си и потвърди пач 1.1 в Twitter. Според него след известно време актуализацията ще е достъпна и на РС. Изглежда след проблемите на Hello Games студиото се опитва да си възвърне вниманието.

Според някои, ъпдейтът е свързан с фалшивия маркетинг, направен на играта в Steam с липсващи функции. Новите допълнения обаче не допълват много от липсващите опции от лъжливите трейлъри. Още повече, че ASA UK оправда Hello Games относно обвиненията след задълбочено проучване. Организацията обяви в официалния си сайт, че разбира, че рекламите на No Man’s Sky показват играта в най-добрата й светлина чрез демонстрации от актуалното издание. Тя е отсъдила, че трейлърите едновременно от Hello Games и от трети лица точно представят функциите на играта и няма преувеличаване на презентацията. Следователно е решено, че законите не са нарушени. Проучването излезе непосредствено след новия ъпдейт, така че изглежда Hello Games са получили втори шанс за успех с No Man’s Sky.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари