Една от многото вълнуващите премиери през настоящата година се явява тази на следващата игра на създателите на Layers of Fear, The Medium.

Полското студио Bloober Team впечатли всички не само с двете части на Layers of Fear, но и с Observer с участието на вече покойния Рутгър Хауър и с играта им по мотиви от света на „Проклятието Блеър“, Blair Witch. Това, но и не само, дава основание The Medium да се очаква с нетърпение от мнозина. Играта излиза за персонални компютри и настоящето конзолно поколение, като именно възможностите на новите конзоли, посочват Bloober, позволяват The Medium да стане реалност. В нея влизате в ролята на Мариан, медиум, който се изправя пред предизвикателство, което трябва да преодолее, преминавайки от нашия към отвъдния свят. За да реши много от загадките тук, тя ще се движи едновременно и в двете пространства, което се явява и основната механика в The Medium, за която Bloober говорят вече на няколко пъти.

Тази седмица, създателите на играта публикуваха в Интернет ново видео към The Medium, което може да видите по-долу. В него може да видите спомената ключова механика, някои кътсцени , загадки и аркадните елементи, които ще ни забавляват в следващата игра на студиото.

The Medium излиза за PC и новото поколение конзоли на 28-ми този месец.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари