Hello Games обявиха появата на следващото голямо допълнение към No Man’s Sky, SENTINEL. Обновлението, което е и първо за тази година, представя нови оръжия и модификации за тях (в това число и огнехвъргачка), истории и персонажи, врагове и механизирани спътници и пълна преработка на комбат системата.

„Sentinel привнася пълна промяна на комбат системата в играта и враговете, които срещате, за да се получи нещо много по-предизвикателно и вълнуващо“, пишат Hello Games. „No Man’s Sky е игра с център откривателството, но нашата вселена винаги е била и място, изпълнено с опасности и рискове. Пазителите охраняват планетата, която изследвате. Те винаги са представлявали елемент от играта, който сме искали да направим по-интересен, пълноценен и забавен; докато в същото време позволяваме на играчите да победят и превъзмогнат пазителите по един по-интересен начин“.

Самите пазители са разделени на различни класове и са снабдени с нови оръжия. За по-смелите са изградени и новите „гнезда на пазителите“, които макар и трудно предизвикателство, ще донесат множество награди на тези, които успеят да ги деактивират. Ще може да препрограмирате също така и свой собствен AI дрон, така че да ви помага във вашите приключения. Добавена е и нова мисия, която ще ви позволи да работите съвместно с екипа на „Звездна аномалия“, да разгадаете тайните на „Атлас“ и на „Стъкления свят“. Извън Sentinels, Hello Games обявиха също така че следващата седмица за всички ще излезе и нова глава от „Експедиции“.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари