Вчера, Hello Games публикуваха следващото допълнение към No Man’s Sky. Expeditions, както е името на обновлението ще представи специалните експедиции.

Всяка от тях започва във фиксирана точка във вселената на играта и ще подпомогне социалното взаимодействие между играчите. Те ще се стремят да постигат прогрес в различни сезони и да постигат предварително зададени цели, които ще им носят специални награди и ще им позволят да експериментират в постигането им. Самите цели са най-различни – от прости предизвикателства до извънредно трудни постижения, които могат да бъдат изпълнявани по начин, по който играещият желае. Постиженията, на свой ред ще бъдат групирани във „фази“, които носят отделни специални награди, като тези, които се състезават в цялата експедиция, отделно ще получават награди на свой ред.

Освен въпросните експедиции, Expeditions ще донесе множество по-малки и по-големи подобрения и оптимизации по отношение на корабите, потребителския интерфейс, завръщат се процедурно генерираните уикенд мисии, нови награди и предизвикателства.

„Екипът ни работи усърдно и това е вече второто допълнение за годината (Companions излезе само преди няколко седмици). Обичаме да гледаме играчите да се адаптират, да се разхождат и изследват и да правят нови приятелства с най-различни причудливи и прекрасни създания, на които се натъкват във вселената. На планетата, в Nexus или на общностните мисии, срещата и пътуването с други пътешественици вече е толкова забавно, колкото срещата с техните любимци. И тези приятелски настроени създания ще са ви добра компания и в общите експедиции“, пишат Hello Games.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари