Не очаквайте да видите Хитлер в Wolfenstein: Youngblood

0
447

Wolfenstein: Youngblood звучи определено много интересно. Играта излиза по-късно тази година и ще ни срещне с децата на БиДжей – близначките Джеси и София Блазкович. Мястото на действието се развива 19 години след събитията, показани в The New Colossus и се развиват в една алтернативна версия на Париж от 80-те години на миналия век.

Тези дни стана ясна една малка, но важна подробност: Хитлер няма да вземе участие в играта. Това става ясно от интервю на Йерк Густафсон с VG24. Както знаете, в началото на 60-те, Адолф Хитлер е все още жив във вселената на Wolfenstein. Какво се случва след края на събитията, описани в Wolfenstein II: The New Colossus, не е съвсем ясно, но до 80-те, той вече е мъртъв – убит от самия БиДжей. Така че, ако има някой, който очаква да види анимирана репрезентация на един от най-големите злодеи в човешката история, то той няма да има този „късмет“.

„В дейстителност сме доста стриктни за спазването на сюжетната линия и основата на историята, така че нещата, които в действителност не сме разказали в главната сюжетна линия, да речем в New Order и New Colossus, тези неща вс пак се случват. Така че се нуждаем да ги засегнем по някакъв начин“, обяснява той.

„Това, което правим тук е да обясним някои от нещата, които са се случили през всичките тези години, но си оставаме верни на общата сюжетна линия на поредицата. И знам, че може да прозвучи странно или даже противоречиво, но всъщност ви споменаваме, че баща ви е убил Хитлер, но това се случва и в Wolfenstein 3D. В даден момент в бъдещето няма да е изненада Хитлер да се появи отново, но в тази игра нямаме Mecha Hitler. За съжаление – не“, завършва Густафсон.

Wolfenstein: Youngblood излиза на 26.07 за конзоли и PC.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари