Ново видео към Call of Duty: WWII дава подробности за The War Machine

1
182

Activision представи ново видео към Call of Duty: WWII, което дава поглед към следващото допълнение към играта: The War Machine. Сдобивайки се с него ще получите достъп до сериозен пакет със съдържание – три нови карти, нов режим: War Mode, както и изцяло нова глава от Nazi Zombies. Освен тях, във видеото по-горе може да видите и част от Operation Husky, съвместна работа на Sledgehammer Games и Raven Software.

„Операция Хъски“ е взета от реалната историческа действителност – това е кодовото име на офанзивата на съюзническите сили в Сицилия през 1943. Операцията откъсва от лапите на Оста Сицилия и помага за свалянето от власт на Бенито Мусолини, а с това и освобождението на Италия.

Дали ще заемете позицията на войските на Оста или тази на Съюзниците, The War Machine ще ви предложи всякакъв род забавления – да събирате разузнавателна информация и да използвате своя стратегически ум, да хвърляте коктейли Молотов, да стреляте, да летите с бойни изтребители и браните небето. Допълнението към играта излиза на 10.04.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари