Ново видео към No Man’s Sky представя следващото голямо допълнение към играта

2
218

Изследвайте морските дълбини на всеки океан, както никога преди.

Шон Мъри се появи на страниците на официалния блог на PlayStation, за да анонсира следващото голямо обновление за No Man’s Sky: The Abyss. Допълнението добавя огромен по обем съдържание – подводен кораб, по-обитаеми морски светове, страховити чудовища, нови събития, нови представители на флората и фауната и куп други изненади.

Излязла в не този вид, в който я описваше Шон Мъри, No Man’s Sky и Hello Games преживяха трудни времена в началото. И макар някои от обявените предварително характеристики да не намериха място при излизането на играта, изглежда сякаш нещата започнаха да си идват на мястото с анонса на качествено нова страегия за звездната игра с появата на Next. The Abyss е част от амбициозната стратегия на студиото да направи от No Man’s Sky, това, което всички очакваха да е.

The Abyss, наред с всичко друго, ще ви представи изцяло нова сюжетна линия, поднесена в The Dreams of the Deep, която ще ви разкаже мрачната история на обречен екипаж.

Особен интерес ще представляват и потънали кораби и звездолети и цели градове, които може да изследвате свободно, да търсите и откривате ценни находки и получавате чудесни награди. За тази цел ще ви помогне и Nautilius, многофункционална мини-подводница, която може да оборудвате с нови характеристики и инструменти в зависимост от интересите ви и начина на игра. Подводни бази и коридори, декоративни аквариуми и какво ли още не ще може да откриете в The Abyss, който излиза тази седмица.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
AxOx
AxOx

На мен лично тази игра ми напомня на евтина анимационна поредица … просто ми се искаше да сложат по-реалистичен свят, а не стар анимационнен жанр… даже и днешните анимации изглеждат по-реалистично.

Алекс
Алекс

Съмнявам се да се подобри дизайна. Стар Ситизен го правят колко време вече. И въпреки че при излизането играта беше под всякаква критика (особено при целия хайп), сега се радвам че не се отказаха а и с новите обновления е доста приемлива. ако пренапишат малко историята също ще помогне, някак не можеш да влезеш пълноценно в роля като си ентити незнайно как попадно някъде и стремящо се към незнайно какво.