Hello Games са особено активни през последните няколко седмици. Преди броени дни те анонсираха следващото безплатно обновление към No Man’s Sky, а в края на миналия месец и кога може да очакваме тяхната следваща игра: The Last Campfire.

Тази седмица беше представено и ново видео към играта, в което разбираме повече за главния герой в нея – малката Ембър. The Last Campfire ще се отличава с меките си цветове, спокойна, но също така и тъжна атмосфера на приказката за малкото същество (изглежда, че повечето живи същества, които Ембър ще среща по пътя си вече не са живи) и загадките, пред които се изправя и които трябва да я изведат към крайната ѝ цел. Играта беше анонсирана преди две години, по време на Video Game Awards 2018 и се очаква да излезе това лято за конзоли и PC.

 

„The Last Campfire представлява кулминацията на няколкогодишна работа от няколко члена на екипа ни, които искаха да създадат сингълплейър приключенска игра с фокус над артистичната изява. Резултатът, който се получи е игра, която изглежда като анимирано филмче, което доставя едно приключение с емоционален ефект. Вие играете като Ембър. Затворени сте в едно причудливо място и търсите смисъл и пътя си към вкъщи. В своята сърцевина, това е история за възвръщане на надеждата в един безнадежден свят“, написа в емоционално изявление от миналия месец Шон Мъри, основател на Hello Games.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари