Няма да се избързва с екранизацията на Bioshock

1
32

През миналата година създателят на BioShock Кен Ливайн уверяваше, че с екранизацията по играта всичко върви по мед и масло. Малко по-късно режисьорът на лентата Гор Вержински сподели, че проекта не е успял да се справи с възникналите пред него проблеми. Как стоят нещата към днешна дата?

„Ние искахме да направим филма, но нямахме всички необходими условия. Самата идея е чудесна, но само ако се осъществи както трябва. А за това са нужни определени условия, които трудно може да осигурим. Ако тръгнем да правим нещата както ни падне, нямаме никакви шансове за успех”, казва господин Ливайн.

„Ние проведохме множество преговори с доста интересни хора от филмовия бизнес. Стигнахме много далеч, но е много трудно да обезпечим необходимите условия. Това е като да решаваш заплетен пъзел. Аз продължавам да водя преговори, така че тази тема все още не е закрита”.

Ливайн добавя, че главният му приоритет е работата над BioShock: Infinite, която ще излезе през следващата година. Според думите му, той може да се захване по-сериозно с филма едва след като приключи работата над играта. Считайте, че екранизацията по BioShock е замразена за неопределено време.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари