По всичко изглежда, че Шон Мъри започна да спазва обещаното и No Man’s Sky се превърна в онази невероятна игра, която той я представяше години наред преди тя да направи премиерата си. Излязла преди четири години, играта претърпя множество промени подобрения, между които и няколко фундаментални ъпдейта, с които бяха внесени дълго чакани характеристики. За последно такъв беше Beyond, придружен от The Abyss и Living Ship. А сега дойде ред на Exo Mech – следващото голямо обновление за играта.

Както вероятно се досещате, основния акцент тук се явяват огромни механизирани екзоскелети, с които вие ще изследвате причудливите планети от вселената на играта в пълна безопасност. Minotaur Exocraft, както е името на линията от „mech-ове“, които биват представени допълват Nomad, Roamer, Colossus и Pilgrim, които в момента може да отключите в No Man’s Sky.

„Екзокрафтът „Минотавър“ е уникален нов хибрид между екзокрафт и костюм, който представя различен начин да изследвате планетите. Този механичен помощник предпазва пилота си срещу извънземни атмосфери, осигурявайки имунитет срещу опасности, като екстремни температури. Неговата специална функция, която го отличава обаче е свободата на движение, която предлага“, пише в блога на PlayStation Шон Мъри. „Мощната раница на гърба на „Минотавър“ позволява да се реете свободно във въздуха и да кацате на всеки един терен по безопасен начин. Смятаме, че е голям кеф да се разхождате с него, особено с PSVR. Надяваме се да ви хареса последното ни обновление и очаквайте да ви поднесем още в следващите месеци. Дотогава, останете в безопасност. Пътуването ни продължава“.

Новото обновление за играта носи много други промени със себе си и подобрения, като целия списък с тях може да видите тук.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари