Официално потвърдиха датите за следващото издание на E3 през 2021 г.

0
64

Организаторът на E3, Entertainment Software Association (ESA), потвърди, че събитието през новата година ще се проведе между 15 и 17 юни. Новината стана ясна след публикация на GI.biz, в която се твърди, че ESA и партньори подготвят новото шоу, но тепърва предстоят да излязат повече подробности какво включват новите планове. 

E3 е едно от многото събития, което официално беше отменено през средата на март, след като ESA заявиха: “след продължителна дискусия с нашите членове по отношение на здравето и безопасността на всички, които са част от тази индустрия – нашите фенове, работодатели, изложители и дългогодишни E3 партньори, ние взехме трудното решение да отменим E3 2020, което беше насрочено да се проведе от 9 до 11 юни в Лос Анджелес.

“Имайки предвид повишаващият се риск от COVID-19, ние сметнахме, че това е най-добрият избор при наличието на подобни обстоятелства. Разочаровани сме, че няма да успеем да проведем събитието заедно с нашите фенове и поддръжници. Въпреки това, ние сме убедени, че това е най-правилния подход на базата на информацията, която имаме днес.”  

Събитието щеше да представи специално шоу, където популярни и влиятелни личности щяха да играят различни видео игри, наред с подготвените изявления на редица компании. Отмяната на този и други форуми от подобен характер създадоха огромен смут между разработчиците, тъй като всеки от тях е заложил на карта огромни инвестиции, за да представят проектите си пред широка аудитория. В момента на дневен ред остава индивидуалното планиране на алтернативни дигитални шоу програми, които частично да запълнят празнината, докато ситуацията се успокои.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари