Последният сезон на The Walking Dead стартира това лято

0
150

Новият сезон на играта на Telltale Games по култовите комикси ще предложи нова перспектива на камерата и нережисиран комбат геймплей.

Дълго чаканият анонс на последния сезон на The Walking Dead дойде официално през тази седмица от Telltale. Първият от четирите епизода ще се появи на 14.08, като поръчките за предварителното му закупуване вече са открити.

„Последният епизод ни разкрива Клементайн, която днес вече е умел и безмилостен боец. Тя се опитва да изгради своя живот наново в отдалечено и изоставено училище, грижейки се за осиротяло момче на име Ей Джей. Играещите могат да очакват пред тях да се изправят тежки избори, нова система на камерата, гледаща от перспектива на рамената на героя, по-голяма свобода при изследване на средата, сцени с нерижисиран бой и новият графично-черен художествен стил“, гласи част от анонса на играта, който допълва, че новите серии ще осигурят поддръжката на 4К и HDR. Ако направите предварителна поръчка за Xbox One или PS4 версията на играта, ще получите безплатно всички сезони излезли досега в пакета The Walking Dead: The Telltale Series Collection.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за