fbpx
5.8 C
София

Премиерата на Fortnite: Party Royale с музикално събитие на живо със Стив Аоки и deadmau5

Най-четени

Ето, че премиерното събитие на Fortnite: Party Royale започва този уикенд като едно голямо отпразнуване с три музикални изяви.

Едночасовото събитие ще започне утре в 6 pm PDT / 9 pm EDT или 2 am BST. Тези от вас, които имат желание да се включат, но нямат възможност да хванат шоуто в самото си начало, могат да се присъединят малко по-късно и да се насладят на остатъка. Самото музикално представление ще започне в събота 2 pm PDT / 5 pm EDT / 9 pm BST.

Дилън Франсис, Стив Аоки и deadmau5 ще се появят като музикални гости на огромен екран, който се намира в района на главната сцена. Всеки играч е приветстван да се отпусне и забавлява на пълни обороти без да се притеснява, че някой снайперист може да очаква идеалния момент, за да го срази от някое скрито кътче по картата. Това се дължи на факта, че в Party Royale битките са изключени и развлеченията на острова се изразяват в по-неангажиращи дейности като скачане с парашут, състезание с лодки и др. 

Както и да решите да прекарате времето си във Fortnite през уикенда, то ако се впишете във вашия профил от петък 3 pm PDT / 6 pm EDT / 11 pm BST до понеделник в 7 am PDT / 10 am EDT / 3 pm BST, вие ще получите безплатни неонови крила за вашия герой. Специфичното при тях е, че реагират на музика, така, че ако искате да празнувате с гореспоменатите музиканти, то не пропускайте да облечете вашия персонаж с тях. 


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Ревю на новата Need for Speed: Unbound: спираща дъха надпревара в отворен свят

Великанът на състезателните игри се завръща с поредното си превъплъщение. Обещавайки напълно преработен модел на управление и с разработчика на Burnout Criterion зад волана,...

Подобни новини