Продължението на God of War ще е по-голямо и по-дълго

2
701

Sony Santa Monica вече имат идея за следващата игра от поредицата.

God of War е една от най-успешните игри за настоящото конзолно поколение и невероятно попадение за Sony и PlayStation. Играта получи страхотен прием от всички – геймъри, медии, критици. Играта представлява едно ново начало за Кратос, който се отправя на север и появата си прави неговия син Атрей. Играта е по-голяма като мащаб и по-амбициозна от другите игри от поредицата. Но студиото на Sony в Санта Моника вече имат идея за следващия God of War. Самият директор на играта Кори Барлог сподели през май желанието си да работи още дълго по сериите. Как би изглеждал следващият God of War?

„Искаме да си е отново God of War. Това, което искам да кажа е, че когато се изправяте в първата си битка, когато се биете със Странника, става дума за наистина епична схватка. Накрая двамата разрушавате всичко, което се намира около вас“, споделя пред Sektor.sk Нейт Стивънс, художник на средата, който беше гост на конференцията Game Access. „Беше наистина трудна сцена за създаване. Самият аз работих по светлината за това ниво и беше много трудно за създаване. Така че, ако имаме среща с да речем Тор или Один, то би било естествено да е нещо по-внушително от това, по-добро от това. И разбира се по-голямо от това. Ако направим друга игра – никой реално не е казал, че ще правим такава – тя ще бъде по-голяма, по-добра, по-дълга“.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Божидар
Божидар

Надявам се следващата да е в Египет

favr
favr

няма как … египет е прекалено близо до гърция и ра, озирис и компания отдавна са избягали в китай и живеят в отдалечени селски райони с променена самоличност надявайки са никога да не срещнат кратос