The Walking Dead се завръщат в дигиталните магазини за видеоигри след известно прекъсване на присъствието си в тях, съобщава USGamer.

Сериите правят своето завръщане, след като през миналата година бяха изтеглени от Steam и магазина на Nintendo. Впоследствие Skybound Entertainment придоби активите на вече несъществуващото студио Telltale Games и сега възнамерява да публикува всичките четири сезона на играта за Nintendo Switch и в Steam. Очакванията са специалният епизод 400 Days да се появи за Switch заедно с The Walking Dead Complete First Season, а в магазина на Valve – да се предлага като самостоятелно DLC. Така ще се появи и Miconne, но не е известно как и кога ще се появи за Switch.

Както вероятно си спомняте, през 2018 Telltale внезапно приключи своя път, а всичките му 250 служители бяха грубо уволнени. Феновете на работата на студиото бяха поставени в пълно неведение за случващото се и не ставаше само за приключването на последните епизоди от четвъртия сезон на играта по „Злите мъртви“, но за всички други техни вълнуващи проекти. На сцената се появиха обаче Skybound, които прибраха много от бившите служители на Telltale, а самият бранд на студиото се завърна, за да бъде върнат от отвъдното. Голяма част от активите на старото студио се прехвърлиха в новата компания, като бяха подновени и лицензите на The Wolf Among Us и Batman. Какво ще се случи обаче с Guardians of the Galaxy, Tales from the Borderlands и Minecraft все още не е много ясно. Това, което чухме за последно от студиото е, че втора част на The Wolf Among Us ще има, но тя няма да се появи през настоящата година.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари