Първият пач за The Division 2 на PS4 ще е с размер цели 90GB

1
207

Онлайн шутърът на Ubisoft – Tom Clancy’s The Division 2 още дори не е излязъл официално. Феновете очакват да започнат да играят на 15-ти март, но притежателите на PlayStation 4 ще трябва да почакат известно време, докато конзолата изтегли пача през първия ден от издаването. Дано имате бърза връзка – пачът е с големина около 90GB (колкото всъщност е и цялата The Division 2).

Обновяването се отнася само за тези, които са си купили физическо копие (диск). Ubisoft сподели новината в официалната си страница:

„Ако имате физическо копие на The Division 2, започнете да инсталирате от диска. Ако сте онлайн, конзолата ви едновременно ще изтегли Title Update 1 докато инсталирате“.

Размерът на същинското заглавие варира от 88 и 92 GB между електронното и физическото издание. Изглежда Ubisoft кара PS4 притежателите всъщност да си изтеглят цялата игра наново заедно с диска, който са си купили.

Това определено е нов рекорд в историята на пачовете за игри – предишният най-голям ъпдейт за Call of Duty: Black Ops 4 беше 50 GB и бледнее пред този. Някои предполагат, че информацията е въведена грешно: според същата статия на Ubisoft големината на The Division 2 за персонални компютри и Xbox One е 52 GB. Това е двойно по-малко от порта за PlayStation 4. Какво повече биха получили потребителите (освен главоболия) не е ясно.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Емил
Емил

Пачът е с големина 48-52 GB. На PC и Xbox One това е и целият размер на инсталацията заедно с пача. На PS4 по някаква причина трябва да се свали инсталацията както е на дисковете и заедно с нея и пачът, съответно там цялото нещо става 88-92 GB. Ако имате физическото издание, докато се инсталира играта от диска ще се сваля и пача – 48-92 GB download. При онлайн покупка – 88-92 GB download. Изглежда на PS4 пачът не заменя дефектния код, а го дублира.