Cyberpunk 2077 вече е на пазара две години и за това време голяма част от лошото техническо състояние на играта е в миналото. Разбира се, че остават различни други неща, които могат да са по-добре и това беше част от включването на таск дизайнера на Cyberpunk 2077 в профила му в Twitch. Павел Саско, както е неговото име, не харесва важна част от комбат елемента и по-точно огромния арсенал и честотата на пускане на нови оръжия към играча. Според него, има по-лесно решение.

Саско се включва често в канала си в Twitch, за да разговаря с геймъри. В една такава дискусия от тази седмица на него му се наложило да отговори на въпроса какво, ако имаше възможност, би променил в играта. Според Саско има много неща, които да се желаят, но ако трябва да отдели нещо важно, то е честотата на пускане на оръжия. А в крайна сметка, играещите се придържат към едно или две оръжия, нетрънинг и да разглабят на части това, с което разполагат, за да подобрят и оптимизират статистиката на любимите им оръжия.

Той взема отношение и по друга тема. Според Саско, в определен момент в Cyberpunk 2077 опонентите стават прекалено лесни за побеждаване и на играещия не му се налага да използва допълнителни стратегии, за да победят. Адам Адамчик от GamePressure се съгласява със Саско, привеждайки това, че ако завършвате допълнителните мисии, трупате опит и снаряжение, последващите битки с босове, като Ода или Адам Смашър може да не представлява чак такова предизвикателство. Саско смята, че тук може да се въведе подобрение, понеже дори The Witcher 3 се е справял по-добре в това отношение.

Междувременно CD Projekt RED обявиха в Twitter, че временно деактивират възможността за изпращане и запазване на сейвовете в облака. Причината за това е The Witcher 3 и по-точно обновлението за настоящето конзолно поколение, което излиза на 14-ти този месец. Според полското студио, големият трафик от свалянето на актуализацията може да претовари сървърите, което да причини забавяния и проблеми с функцията за автоматично запазване в Cyberpunk 2077.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари