BioWare най-накрая обявиха официалното име на Dragon Age: Dreadwolf. Анонсът за това беше направен в официалния блог на студиото. Както вероятно почитателите на играта се досещат, следващата игра от поредицата на BioWare ще има за централен персонаж Солас или Дредулф, който съпътства главният герой в Inquisition и допълнението към играта Tresspasser, излязло през есента на 2015. На тези, които не са играли Inquisition, BioWare обещават Солас да бъде надлежно представен още в началото на Dreadwolf.

„Някои твърдят, че той може да е древен елфски бог, а други отричат да е така. Някои казват, че той е предател пред собствения си народ… или пък спасител, който иска спасението им на всякаква цена. Мотивите му са неразгадаеми, а методите му – понякога твърде съмнителни, което му печели репутацията на лукаво божество – играч, който обича да играе тъмни и опасни игри. Независимо дали сте нов за Dragon Age сериите или сте ги преживели всичките, използването на името на Solas предполага един цял спектър от безкрайни възможности относно това накъде може да поемат нещата. Но в центъра това, подобно на всяка една предишна игра, се явявате вие. Ако ще се запознаете за пръв път с Dragon Age, не се притеснявайте, че не сте се срещали с героя ни. Той ще ви се представи, както си му е реда, когато дойде времето за това, но ние намекнахме за завръщането му, когато анонсирахме #TheDreadwolfRises през 2018“, пишат BioWare. Те уточняват, че играта няма да излезе тази година.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари