Стана ясна датата на излизане на Concrete Genie

0
120

Не остава още много живот на PS4 и последните ексклузиви за платформата на Sony се броят на пръстите на едната ръка. Една такава игра, макар и не от ранга на The Last of Us: Part II или Death Stranding, ще е Concrete Genie.

Играта на PixelOpus.привлича със своята емоционална история, чудесна графика и новаторски подход, а от тази седмица си има и дата на излизане: 08.10. Заглавието трябваше да се появи тази пролет, но излизането му беше забавено за есента. Вече са открити и предварителните поръчки за Concrete Genie, както и различните издания на играта. Стандартният вариант ще идва на цена от $29.99, докато Digital Deluxe изданието ще е по-скъпо с десет долара, но освен основната игра, то ще ви предостави илюстрована книга, саундтрака на играта, динамична тема и специалния пакет Pond Design Pack. Заедно с това, играта излиза с два предварително подготвени модула за виртуална реалност, както и специален фото режим, чрез който да запазите най-красивите моменти от геймплей сесията си, а както може да видите от видеото по-горе, такива със сигурност ще има.

Concrete Genie е игра, която ще ви отведе в пъстрото градче Денска, където се запознавате с Аш, будно и талантливо малко момче, което не е долюбвано от няколко лоши деца. Освен това, Денска е завладян от мистериозната сила, наричана от местните Тъмнината. Но именно тук идва ролята на Аш и вълшебната четка, която намира. Тя вдъхва живот на причудливите му творения и заедно с тях, той ще се справи с калпазаните, които го преследват и мрака, обхванал Денска.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за