Стана ясна датата на излизане на Wolfenstein: Youngblood

0
280

Bethesda направи вчера дълго чакан анонс – студиото сподели датата на излизане на Wolfenstein: Youngblood, следващата част от приключенията на БиДжей. Заедно с това, студиото обяви появата на VR преживяване от света на Wolfenstein.

Wolfenstein: Youngblood ще ви отведе към една алтернативна версия на Париж от осемдесетте години на миналия век, в който френската столица е окупирана от нацистката власт. Вие ще се срещнете с порасналите дъщери на БиДжей – Джес и Соф, които трябва да открият своя изчезнал баща в лудешки екшън, който ще може да играете в кооперативна кампания с ваш приятел или сам, заедно с AI другар.

Wolfenstein: Youngblood беше анонсирана през миналата година, по време на Е3. Играта е самостоятелно продължение на The New Colossus и служи като увод в последната част от трилогията на MachineGames. Играта се разработва съвместно с офиса на Arkane Studios в Лион и излиза за конзоли, PC и Nintendo Switch на 26.07. За Windows, играта излиза в Steam, а не във все по-популярния магазин на Epic Games.

Освен анонса на датата на излизане на Wolfenstein: Youngblood, Bethesda и MachineGames обяви и любопитен ход, при който получавате възможността да подарите часове в забавен геймплей на ваш приятел. Това ще се случи, благодарение на Deluxe изданието на играта, в който се включва Buddy Pass пропуска. Ако си го поръчате, ваш приятел може да свали играта безплатно, но разбира се трябва да играе заедно с вас. „Buddy Pass може да бъде осигурен само на един приятел, но може да се използва толкова пъти, колкото поискате. Тези, които използват Buddy Pass на своя приятел, може да надградят до пълната версия на играта и да играят сами или с други приятели по всяко време“, пишат от Bethesda. Заедно с него, Deluxe изданието включва специалния Cyborg Skin Pack, козметична добавка, който ще ви предостави вида на Терминатора, заедно с пистолети и хладни оръжия за близначките.

Стандартното издание идва на цена от $29.99, а Deluxe изданието – от $39.99. Предварителните поръчки на играта ще ви донесат и специални изненади: пакетите The Wolfenstein II: The New Colossus Jacket Power Suit, BJ’s US Army Power Suit, The Wolfenstein: Old Blood Pipe, The Wolfenstein: Old Blood Knife иWW2 Weapon Skin Set за всички стандартни оръжия.

Заедно с това студиото анонсира и датата на излизане на преживяването за виртуална реалност от света на играта Wolfenstein: Cyberpilot, която излиза заедно с Youngblood.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за