Шон Мъри: Някои може да не харесат No Man’s Sky. Нямам проблем с това

2
81


No Man’s Sky най-после излезе. След няколко забавяния и слухове за проблеми при работата по нея, играта най-после е при геймърите и Шон Мъри и Hello Games вече берат плодовете на няколкогодишния си труд. След всичкото нетърпеливо очакване, засилено от разработчика, едва ли са малко тези, които се вглеждат най-подробно в играта. Шон Мъри знае това и няма проблем с тези, които не харесват някои от достойнствата на No Man’s Sky.

„В играта ни, ние често не ви водим към целта. Играта не ви държи за ръчичка. И някои хора ще харесат това. Има хора, които ми казват: „Харесвам това, че играта се отнася към мен като интелигентен човек”, но когато се замисля, знам, че искат да ми кажат: „Но мисля, че ще има геймъри, които няма да се справят с това. Не казвам, че някои от геймърите грешат”, споделя Мъри в интервю за Vice. „Но за мен няма проблем да правя нещо различно и въобще нямам проблем, ако има хора, които не харесват начина, по който сме направили нещата. През петте години на разработка на играта успях да се примиря с тези неща”.

Днес пък най-после направи премиерата си PC версията на играта. За разлика от конзолната версия и шестте гигабайта, които заема инсталационният файл, то PC версията е с още по-малък инсталационен файл – едва 2.6GB, като обаче това е базисния образ, а разбира се самата инсталация ще заеме допълнително място.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Azhen
Azhen

АХаххаха няма и 2 часа и играта е вече с „Mostly Negatice“ ревюта в Стийм.Крашва много , адски неоптимизирана , лагва яко и сече на доста мощни машини.

Колко се радвам че не я купих предварително !

mitkoff
mitkoff

Много приказки за нищо.. Различни светове, всяка планета различна дрън-дрън.. единственото различно което видях по планетите е цвета им и осветлението на background-а.. монотонна и еднотипна игра. освен това и графиката не съвпада със това което показваха на демотата. веднага след старта почват с пачовете. В общи линии поредния балон.