По-рано този месец беше представен първи тийзър към следващия Call of Duty. Вчера се състоя и официалното представяне на играта с ново видео (идващо от системата на PS5) и откриване на предварителните поръчки за основните издания на играта.

Call of Duty: Black Ops Cold War излиза на 13.11.2020 за платформите на PlayStation 4, PC и Xbox One. Вече може и да закупите предварително стандартното или Ultimate изданието, което ще ви даде достъп до предварителната мултиплейърна бета на играта, специален пакет за Modern Warfare и Warzone, два допълнителни пакета за Black Ops Cold War и Battle Pass Bundle за Ultimate изданието.

Black Ops Cold War е директно продължение на любимата на мнозина CoD фенове Black Ops. Действието в играта ще ви отведе към началото на 80-те години и емблематични локации, като Източен Берлин, Турция, Виетнам, щаб-квартирата на КГБ и много други. В Black Ops Cold War се завръщат познати лица, между които разбира се Алекс Мейсън, Франк Уудс и Джейсън Хъдсън, които трябва да спрат мистериозна личност, познат единствено като Персей, съветски агент под прикритие, който възнамерява да създаде хаос сред врага.

От публикувана наскоро информация става ясно също така, че Treyarch са работили по мултиплейъра, докато кампанията – от Raven Software. Интересно звучи разкритието, че освен дълбоките къстъмизационни опции, ще има диалогови опции, като от изборите ви в тях, финалът ще се променя – за пръв път в сериите.

„Кампанията включва също така и по-голямо ниво на автономността на играча“, разкрива Уил Джъд от Eurogamer. „Много мисии ще ви позволят да предприемете различни цели и на даден етап в историята пред вас се появяват диалогови възможности. Ще може също така да завършвате допълнителни цели и да откривате доказателства, за да отключите две допълнителни мисии, които ви дават по-пълноценен контекст към тези нива. Изборите, които правите ще засегнат прогреса ви в историята и в крайна сметка – финалът, който ще получите“.

Освен това, Black Ops Cold War ще предлага и нива в стила на Hutman, при които ще трябва да завършите дадена цел чрез няколко възможни начина. Една от тези мисии е в главната квартира на КГБ в Москва. Тук, в качеството си на двоен агент вие ще трябва да отровите един генерал, да откраднете информация, да изнудите офицер или да разпитате затворник, за да постигнете неназована цел.

Играта ще предложи освен мултиплейърния режим и завръщането на кооперативния режим със зомбита, като за тях ще научим повече в началото на септември. Що се отнася до версиите за следващото поколение конзоли, засега е известно, че ако дадете десет долара повече за дигиталната версия за Xbox One/PS4, ще получите такава и за Xbox Series X/PS5.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари