Sony по традиция обяви предстоящите игри в каталога на PlayStation Plus за месец април. В отсъствието на PS3 и PS Vita заглавия селекцията е скромна.

Conan Exiles може да бъде потенциално по-интересното заглавие, ако си падате по скучновати и безцелни игри. Сървайвъл приключението на Funcom най-напред излезе за РС още през 2017 г. като Еarly access игра.

Ще създадете герой от различни раси, ще се справяте с глада и жаждата и дори ще изберете религия, докато се опитвате да оцелеете в непрощаващите огнени земи. Играта беше голяма бъркотия при старта си, но днес горе-долу е пооправена.

Значително по-готиното попълнение идва под формата на The Surge. Атрактивният sci-fi прочит на Dark Souls геймплея е дело на немците от Deck13 Interactive. Ако името ви е познато, това е така, защото преди това студиото направи доста читавата Lords of the Fallen.

И това е вашата партида. PlayStation Plus вече не включва PS3 или Vita игри, така че всичко, което получавате, са само две заглавия за PS4. Някой каза ли, че вече е време да се абонирате за PlayStation Now? Не забравяйте, че все още можете да вземете мартенските PS Plus игри, ако още не сте го направили.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Slavi
Slavi

А защо не казвате, че PlayStation Now не е налична изобщо в Бг.