Страхотна новина за всички фенове на мистериите и фантастиката! Следващата безплатна видеоигра, която Epic Games ще предложат на своите потребители е Control на Remedy Entertainment.

Вчера приключи официално раздаването на безплатни копия на Frostpunk, за която вече ви съобщихме, че е безплатна в магазина на Epic. А сега е ред на новата ААА игра, която Epic предлага.

Излязла преди две години, Control бързо се превърна в поредния хит на финландското студио. Играта спечели не само сърцата на почитателите на Remedy, но отнесе много награди и разбира се добри пари за своите създатели и издатели.

В Control влизате в ролята на агент на секретна агенция, която трябва да разбере мистерията, която се случва с нейните колеги и Старата къща, кодово име на седалището на агенцията – огромен жив организъм, който променя своята форма.

„Control представлява връщане към добрата форма за Remedy. Не само това, че играта е най-доброто, което Remedy издават след Max Payne 2, то тя може да бъде счетена за най-добрата игра на студиото въобще. За това определение помага също така факта, че тя е удивително красива, както в техническо, така и в художествено отношение: от горе до долу и от край до край“, написаха Game Debate в ревюто си за Control. „Control е наслада за сетивата. Концепцията за смесването на фолклор с градски митове, които стават реалност представлява богата основа за поредица, която може да се изгради оттук-нататък. Много рядко ми се случва да завърша игра и вече вътрешно да искам продължение“.

Играта се предлага до 17-ти юни, като е в основното си издание – без двете допълнения, които излязоха след премиерата на Control.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари