E3 2018: Fallout 76 ще може да се играе изцяло в сингъл режим

1
273

Bethesda представи ново видео към играта и даде повече информация за нея.

Bethesda спази традицията да анонсира новите си игри в годината, в която излизат и обещанието за нов Fallout подлуди феновете на емблематичната поредуца. Играта излиза тази есен и ще предложи същите достойнства на предишните игри, заедно с онлайн възможности. Които няма да отблъснат традиционните геймъри, тъй като играта ще може да се играе и в сингъл от началото до край.

На стартиралата предварителна пресконференция преди Е3, Bethesda представи повече информация за играта, за нейния свят и за специалното издание.

Името му е Power Armor Edition и само вижте във видеото по-долу за какво става дума! И да не сте дете, ще искате да го притежавате. Напълно функционален шлем с гласов модулатор и онзи същия зловещ вид, допълнен от 24 супер детайлизирани фигурки, книга със стоманен обков, достъп до бетата на играта, самата игра, разбира се и реалистична светеща в тъмното карта, допълнени от неща, които ще ви помогнат с прогреса в играта.

Ако не искате да играете Fallout 76 с други, то знайте, че играта ще е далеч по-трудна в соло режим, поясни Тод Хауърд. И разбира се светът няма да е така населен. Играта ще запази всички онези познати и обични RPG елементи. Ако изберете онлайн режима, забавлението ще е пълно, като ще може да се групирате с други играчи и да разрушавате бункери на други играчи, да обирате плячка и всичко онова познато ви от други състезателни онлайн шутъри. Без, разбира се, микротранзакции и кутии с плячка.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
ХиХи Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
ХиХи
ХиХи

Хитър ход, вместо ДРМ да добавим – да направим ММО – няма да ни псуват ама ще трее да го купят. Нещо не съм очарован от тази идея. Фен съм на поредицата и да се надяваме че ще има и сингъл игри завбъдеще. Да не говорим че модовете правят Fallout и Skyrim това което са самите игри са добри – но модерите продължават да добавят свежо съдържание години по-късно. А за ММО ме съмнява да има мод съпорт.