Fortnite официално започва да подражава на Apex Legends следващата седмица

0
394

Борбата за фенове между Fortnite и Apex Legends се разразява с пълна сила. За да възпре експанзията на конкурента си, Fortnite трябва да се поучи от неговата стратегия. И Epic точно това ще направи. В началото на осмия сезон в играта навсякъде се появиха мистериозни „ванове“ с неизяснена цел. Тяхното предназначение обаче сега е ясно. Те ще ви служат като станции за прераждане.

Това стана ясно от видео в YouTube директно от канала на играта. Концепцията е почти идентична с тази от Apex Legends. Когато вашите партньори в екипа понесат високи поражения, те излизат от играта и оставят карти за прераждане. Вашата задача е да я използвате на един от всичките ванове, пръснати по картите. Процесът на прераждане не е толкова безпроблемен. Той произвежда силен шум и изстрелва лъч светлина в небето. Това ще бъде ясен индикатор за противниците ви къде се намирате. Така лесно можете да се превърнете в мишена. Освен това вановете имат нужда от презареждане, преди да могат да прераждат отново вашите приятели. Все още не е ясно за колко време протича едно прераждане или презареждане. Ще трябва да почакате до следващата седмица, за да научите.

Новите ванове определено биха имали положителен ефект върху Fortnite. След премахването на механизма за прехвърляне на живот от всеки победен герой играчите се чувстваха ощетени. От друга страна Apex Legends отдавна си има такава система. Възможно е новината да не впечатли никого.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари