След като през февруари стана ясно, че Hellblade: Senua’s Sacrifice ще има версия и за Nintendo Switch, тази седмица стана ясна и конкретната дата, на която ще излезе играта: 11.04.

Това беше споделено на страниците на сайта на играта от Ninja Theory. „Hellblade: Senua’s Sacrifice излиза за Nintendo Switch следващата седмица на 11-ти април!
Hellblade ще е достъпна единствено в дигитален формат в Nintendo eShop на цени от £24.99 / €29.99 / $29.99“, съобщиха студиото.

Hellblade: Senua’s Sacrifice излезе през лятото на 2017 при всеобщото одобрение на широката публика. Заглавието обра множество отличия, но вероятно най-голямото признание за Ninja Theory (DmC: Devil May Cry, Enslaved) дойде в средата на миналата година, когато стана ясно, че компанията е привлякла вниманието на Microsoft, които анонсираха тяхното придобиване.

Hellblade: Senua’s Sacrifice, описвана от своите създатели, като „инди ААА игра“ разказва историята на Сенюа, млада жена, претърпяла травмата от убийството на своите близки и тръгнала по пътя на отмъщението. Заглавието поставя акцент над хората с ментални проблеми, като при работата по него, Ninja Theory се консултира с медицински специалисти, представители на академичната общност и хора, страдащи от душевни заболявания. Играта е достъпна в момента за конзоли и PC.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за