По-рано тази есен, KING Art Games анонсираха редица нововъведения, които ще излязат за чудесната им стратегическа игра Iron Harvest – това включваше режим и три нови карти, заедно с ново съдържание за играта. След известен период на затишие, студиото се появи с анонс на нов пакет съдържание, който отново включва нов режим, както и изцяло ново DLC.

В края на миналата седмица немското студио обяви освен нов режим и DLC, входа на играта в Epic Games Store, появата на безплатно демо за Iron Harvest и анонса на турнир, свързан с играта.

Името на новия режим е Drop Zone и играещите Battle Royale игри вероятно се досещат за какво става дума тук. В Drop Zone вие събирате плячка, която бива пускана от въздуха по цялата карта. Първият играч събрал достатъчно Victory Points, печели. KING Art уточняват, че подобни пратки може да бъдат пускани по няколко наведнъж, като основното предизвикателство идва от това да защитавате вече спуснатите пакети, докато обезпечавате сигурността на зоните, в които ще се появят нови пратки. Drop Zone ще е достъпен за всички карти и ще може да се играе в режимите Skirmish, Ranked, Quick Match, както и в персонализираните мачове.

По отношение на допълнителното съдържание, което се очаква да излезе, то името на DLC пакета е Rusviet Revolution. Преди повече от 100 години истинската руска революция приключи, когато червените спечелиха последните битки за Крим. Макар и алтернативната история на 20-те години на миналия век да не е била свидетел на такава революция, то 19-ти декември ще маркира деня, в който поданиците на Русвиет ще се опълчат на своя цар. Rusviet Revolution ще предостави на играещите ново съдържание и история чрез четири нови карти, които ще хвърлят повече светлина върху мистериозната фигура на Распутин“, пишат в анонса си създателите на Iron Harvest. Допълнението ще е достъпно от 17.12.2020 за подкрепилите играта в Kickstarter, както и за притежателите на Digital Deluxe изданието на играта. То ще е достъпно и за самостоятелно закупуване за $3.99 от Steam, GOG и Epic Games Store.

Що се отнася до безплатното демо, то ще е достъпно от всички платформа, на които е достъпна играта от 25.11 до 01.12. Очаква се в него да е включена основната кампания и мисии, Skirmish и Challenge картите, както и състезателния мултиплейър.

А що се касае до анонсирания турнир Iron Harvest ESL Fall Tournament – то в него ще може да се включат даже и тези, които изпробват играта с демото, като наградния фонд тук е €5000. Турнирът ще се проведе между 28-ми ноември и 19-ти декември. Ако се интересувате от участие в него, може да получите повече информация тук. Всички, които се включат в състезанието получават безплатно скин и специална титла.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари