Още с анонса на Iron Harvest беше ясно, че това ще е специална игра. Големи военни сили, алтернативна историческа обстановка, в която са смесени препратки към реално случили се събития в комбинация с огромни механизирани чудовища и познати RTS механики. Не са случайни и положителните мнения за играта. А със следващото допълнение за Iron Harvest се очаква играта да стане още по-интересна.

King Arts Games обявиха World Map Campaign – режим за сингъл компонента в играта, който ще ви изправи пред изкуствен интелект в битка за световно надмощие. Ще може да използвате предварително подготвени сценарии и условия, както и възможността за създаването на собствени. От King Art са уверени, че World Map Campaign има висока степен на преиграваемост, което прави от безплатното допълнение още по-интересно предложение. Заедно с новия режим, създателите на Iron Harvest ще наложат и множество актуализации и кръпки за основната игра. Все още не знаме повече подробности за режима, както и кога точно ще излезе.

Анонсирана преди четири години, Iron Harvest се превърна в истински хит в краудфъндинг платформата Kickstarter. От тогава мина доста време, но King Art продължават да подкрепят играта с нови режими и карти, предизвикателства и изненади. Освен анонса на World Map Campaign, Iron Harvest обявиха, че хората, които са подкрепили в началото играта, ще получат обещаните им подаръци.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари