След като по-рано Monolith обеща, че ще спре всички микротранзакции в Shadow of War, разработчикът официално премахна всяка следа от тях с последния ъпдейт. Освен това в играта може да видите и много други промени и модификации.

Monolith направи много промени в Shadow of War, съответстващи с премахването на вътрешните покупки. Сега всички орки, добивани през Онлайн Вендети или състезания се отключват през Гарнизона. Орките все още трябва да преминат трениране и играчът все още може да ги усъвършенства в битка и да ги променя. Това обаче се прави посредством Мириан. Можете да променяте и вашия герой по нови начини. Добавени са престижни умения и нивото на последователите е увеличено до 80. Самото покачване на нива е по-бързо. Това се дължи на повечето опит, добиван през Nemesis мисии, капитани и онлайн завоевания. Достъпни са ексклузивни скинове. Сега можете да играете като Целебримор, Елтариел или Баранор.

Monolith адресира и всички проблеми с кампанията на играта. В много ревюта имаше оплакване от бавното протичане на Войните на Мрака. Тази секция е преименувана „Епилог“ с нова история от Шелоб, кралят на вещиците, и Тъмния Талоин. Епилогът ви носи нови награди – маски на Назгулите и нови бойни умения.

Други промени включват – деактивация на Savior опцията, ако не искате никой да се намесва в дуелите. Последователите вече може да ви изненадат с подаръци. И много други модификации.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари