No Man’s Sky си заслужава дори само заради удивителните пейзажи

4
344

Не съм сигурен дали някога ще придобия един от новите органични космически кораби, пристигнали с актуализацията на No Man’s Sky – Living Ships. По принцип, за да се сдобиете с такъв е нужно преминаването на няколко куеста, масивна инвестиция от quicksilver, която на свой ред изисква извършване на серия от изследователски мисии; а откровено казано само при тази мисъл предпочитам да си остана с таралясника, който имам в момента. По-лесно е…

По-важното от факта, че няма да хвърча наляво-надясно с вероятно по-умен кораб от своя пилот е, че част допълненията с последната актуализация влизат и удивителни естетически новости. Сред тях можете да се натъкнете на странни и пленителни сцени, които ярко осветяват креативния ум, който ги е замислил в подобен контекст. Нещо толкова простичко като странстването в звездните системи може да донесе толкова наслада поради спиращите дъха пейзажи.

Ако за едно нещо мога да съм абсолютно сигурен, че си го бива в No Man’s Sky, то е именно успокояващия ефект от пленителните сцени, които се простират на длъж и нашир. Нещо повече, от тях могат да се получат и прекрасни снимки за фонове. По-долу можете да видите част от тях:

Към момента No Man’s Sky може да бъде закупена за $29.99 от gg.deals.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари