No Man’s Sky ще получи “амбициозни” обновления тази година

0
170

По-рано тази година No Man’s Sky се сдоби със странни биологични космически кораби, чиито пилотиране качи летвата за креативност на доста високо ниво, след които по-късно се присъединиха и гигантски роботи, обогатявайки значително геймплея на играта. Оказва се обаче че това не са финалните добавки към No Man’s Sky. Всъщност, очаква се да се появят още такива през остатъка от тази година.

В последната си блог публикация, която излезе по-рано днес, Hello Games потвърдиха дотолкова, че много големи неща са запланувани за играта. “В допълнение към изминалите актуализации с ново съдържание, ние работим над някои доста амбициозни добавки към вселената и имаме куп неща, които сме планували за 2020 г., за които да се чувстваме развълнувани.”

До момента No Man’s Sky се радва на 6 експанжъна от своя начален старт през 2016 г., като всеки от тях варира по размер. Справедливо е да се каже, че ако сравним състоянието на играта от самото начало и това, което представлява в момента, можем да заключим, че това е съвсем различно заглавие в позитивен план. 

Тези от вас, които са останали с лошо впечатление от началото на No Man’s Sky може би е добре да дадат втори шанс на играта и да преминат през купищата от съдържание, което разработчиците добавиха във времето.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари