No Man’s Sky – The Living Ship: Ъпдейтът, който въвежда биологични космически кораби

Кой каза, че не можеш да си излюпиш космически кораб?

1
269
no man's sky - the living ship

Hello Games представиха 9-я си безплатен ъпдейт в No Man’s Sky, който носи името “The Living Ship”. От самото име се подразбира, че сред новите попълнения в играта влиза нова раса от биологични космически кораби.

Забележителното при този вид е, че играчите ще могат да ги отглеждат от яйца до пълното им израстване в огромни, управляеми кораби. 

Те ще се отличават с уникален изглед, дизайн и движение, което не е присъщо за никой от съществуващите кораби до този момент.

Макар и био-корабите да са в центъра на този ъпдейт, Living Ship представя и  допълнителни точки на интерес за разкриване в Слънчевата система на No Man’s Sky.

no man's sky the living ship

Освен това, играчите вече ще срещат NPC кораби в космоса.

Living Ship е част от новата стратегия на Hello Games за пускане на съдържание по-често. 

За да поддържат интереса към играта, от студиото обявиха, че имат план да пускат малки, но по-чести ъпдейти. Основната причина за това решение е намаляването дългите периоди без никакви попълнения, които пряко рефлектират върху популацията в играта.

Един от най-важните въпроси обаче бе дали този стремеж няма да намали качеството на живот на играта. В отговор, разработчиците потвърдиха, че паралелно с кратките ъпдейти се работи и по далеч по-мащабни такива, които обещават вълнуващи добавки.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари