Независимо от наскоро анонсираното продължение на Path of Exile, Grinding Gear Games не забравят за своята общност и не възнамеряват да я изоставят. Това стана ясно от скорошна публикация на студиото, в която представиха пътната карта за играта през новата година.

Популярният ARPG ще получи общо четири експанжъна тази година, следвайки вече познатия тримесечен цикъл на обновяване. Не знаем имената на самите допълнения, а единствено номерата, под които ще излязат съответните обновления: от 3.10.0 до 3.13.0. Вероятно е първото от тези обновления да излезе през март, а повече информация за него ще получим в края на февруари. Що се отнася до Path of Exile 2, позната също в момента като Update 4.0.0, то повече информация за него ще бъде публикувано към средата на 2020.

„Разработката на 4.0.0 продължава, като екипът работи усилено по съдържание, което не беше показано в демото, представено по време на ExileCon. Предполагаме, че следващия път, когато ще покажем нещо по-значимо, като съдържание и характеристики вероятно ще е към средата на тази година. Може би по време на Е3? Ще ви уведомим, когато имаме изготвен сигурен план за това“, пишат разработчиците, цитирани от RPGSite. Те възнамеряват да стартират и бета тестовете на новата игра към края на годината.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
stormofblood
stormofblood

Екстра, ще се цъка яко. Много съм доволен от 3.9 🙂

Аз-Съм
Аз-Съм

Възхищавам се на GGG!