Обявиха Path of Exile 2 с промени в енджина, работи се и върху PoE Mobile

1
773

Grinding Gear Games обяви, че работи върху Path of Exile 2. Интересното е, че това няма да е напълно нова игра. Разработчиците използват интересен подход – обявявайки продължението като нова кампания.

Това не трябва да ни подвежда, че няма да има голям списък с подобрения. Ще има масивни промени в енджина на играта –както по отношение на графиките, така и на физиката на играта.

В PoE 2 ще видим нова история със 7 глави, налична заедно с кампанията от първата част. И двете исторически линии ще водят до крайната точка в играта – Atlas. Ще видим нова система за уменията и нови класове.

Те ще са категоризирани по добре познатия начин и ще са общо 19 на брой. По отношение на уменията, целият прогрес по отношение на броните и оръжията е преработен. Той ще пасне много добре на новите модели и анимации.

Разработчиците обещават да споделят много подробности през следващата година. Очакваме промени също в пасивното дърво на уменията и ядрото от механики, които задвижват приключенията ни.

Бета тест на Path of Exile 2 няма да се появи преди края на 2020-та, което може да е разочарование за по-нетърпеливите фенове. Междувременно, в оригиналната игра ще се запази 3-месечния цикъл на експанжъните. Следващите ще са Conquerors of the Atlas и Metamorph League, за да имаме с какво да се забавляваме докато чакаме.

Може да разгледате 15-минутен геймплей в това видео:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=V2VRRSVgCL4

Има и още една голяма новина

В ранен стадии на разработка е мобилна версия на Path of Exile. Обявяването на дата за премиерата е далеч, но пък имаме малък трейлър, който да задоволи любопитството ни. Него може да видите тук:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=f_YjBTYHhug


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари