14.5 C
София

PC версията на Bad Piggies ще струва 10.20 британски лири

Най-четени

Съвсем скоро се очаква пазарният дебют на Bad Piggies – поредното попълнение в поредицата Angry Birds. Посветената изцяло на прасенцата игра ще излезе за PC на цена от 10.20 британски лири, а неин издател е Focus Multimedia, съобщи Eurogamer.

Игралната компания обещава, че за геймърите с PC ще има специални изненади под формата на безплатни пакети с допълнителни нива, каквито обикновено имат удоволствието да получават собствениците на устройства с iOS.

Focus Multimedia е традиционен партньор на игралното студио Rovio и в миналото има няколко успешно издадени игри от франчайза Angry Birds. В това число влиза първата игра от поредицата и трите продължения: Rio, Seasons и Space. Издателят се надяват и този път да постигне отлични продажби, които да позволят на Rovio да направи още успешни игри.

С Bad Piggies не се изчерпват изненадите, които готви Rovio за следващите дни и седмици. С нетърпение се очаква и излизането на Angry Birds Trilogy за Xbox 360, PS3 и 3DS. То е планирано за този петък – 28 септември. Комплектът ще бъде на цена от 40 щатски долара.

Bad Piggies, въпреки името си, няма да бъде агресивна игра, а ще подложи на изпитание инженерните способности на играчите, които ще трябва да конструират превозно средство, транспортиращо лошите прасенца там където искат да отидат.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини