По-рано тази седмица Ubisoft обявиха, че това, което досега беше известно като Rainbow Six Quarantine, вече се казва Rainbow Six Extraction. Промяната е повече от разбираема – настоящата пандемична обстановка. По време на Ubisoft Forward, който се провежда през тази седмица, като част от E3 2021, Ubisoft представи ново видео към играта и сподели датата на излизане на играта.

Rainbow Six Extraction, PvE кооператив на Ubisoft Montreal ще позволи на вас и до двама ваши приятели да се присъедините към взвод от Рейнбоу сикс оператори, за да станете част от специалното звено за бързо реагиране REACT (Rainbow Exogenous Analysis and Containment Team). Играта черпи вдъхновение от Rainbow Six Siege и нейните тактически основи, но също така внася и достатъчно свежест в сериите, за да изпъкне. В Rainbow Six Quarantine вие ще трябва да спрете разпространението на неизвестна бактерия и евентуалното нашествие на заплаха, известна като археанците. За тази цел ще трябва да изберете от набор от 18 оператора от Рейнбоу сикс. Подбирайки внимателно вашия отряд и комбинирайки техните уникални умения и предимства, вие ще трябва да се справите с археанската заплаха по протежението на 12-те карти на играта. Покриващи четири големи региона в САЩ, картите ще ви предложат процедурно генерирани предизвикателства, разнообразие от врагове, срещу които се изправяте и една зараза, която става все по-трудна за удържане, колкото по-напред отивате в играта.

Rainbow Six Extraction излиза за платформите на Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Ubisoft Store и Stadia на 16.09, като ще е включен и в Ubisoft+.

1 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари