fbpx
5.8 C
София

Roberts Space дадоха подробности за нова система в Star Citizen

Най-четени

Методи Дамянов
Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.


Тази седмица Cloud Imperium Games и Roberts Space обновиха галактическия пътеводител за Crowdsource проекта си Star Citizen, давайки подробности за нова звездна система на име Magnus, която бива описана, като „неофициална столица на културата на човешката граница“ и се състои от две планети: Magnus I and Magnus II (Borea).

„Първоначално открита през 2499г. Magnus е била малка, трудноразличима система: три планети обикалящи около звезда от тип К“, пишат в ръководство, уточнявайки, че единствено Маgnus II е идеален за тераформация (технологията разработена през 2113г. с помощта, на която атмосферата на почти всяка планета бива трансформирана в такава, която позволява заселването на хора), а районът около Magnus – най-пустото пространство засичано досега.

Borea обаче се смята също така и за един от опасните за заселване светове за човек, заради многото нападения и убийства случващи се там. Въпреки това Magnus се счита за идеално място някой да започне на чисто, система, в която миналото бива пренебрегвано за сметка на потенциала на човека. Именно това е причината, четем в наръчника, заселването на Borea да се увеличава с всяка изминала година.

Първият модул на Star Citizen се очаква да излезе по-късно тази година, а пълната игра – някъде през следващата година.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини