Steam: Не правим изключения в условията си за връщане на парите, дори и за No Man’s Sky

0
16


Преди дни в Интернет се появиха твърдения на хора, които уверяваха, че са си получили обратно парите, които са дали за No Man’s Sky в Steam, даже след 50, 70 и повече часа. Няма такова нещо, твърди Valve.

No Man’s Sky най-накрая се появи. След години на разработка и обещания на Шон Мъри и Hello Games за някаква супер-мега-гига-хипер-турбо-октилионно-планетна-квантово-невъобразима с процедурна вселена и открит свят игра, No Man’s Sky взе, че излезе, за да се превърне – по краткото описание на един от коментиращите в страницата на играта в Steam – Refund Simulator. 2016. Ами, в крайна сметка, ако надуваш и надуваш един балон, най-вероятно е той да се спука. Въпросът е не „дали“, а „кога“. Много хора споделят своето възмущение от това, което Мъри и компания обещаваха преди излизането на No Man’s Sky и неизпълнените обещания. Както и да е, всички тези хора започнаха да искат парите си обратно и някои от тях явно са послъгали. Като тези, които заявяваха, че са играли по 50 и нагоре часа и са им върнали парите обратно. Странно е да отделиш в играенето на игра, която не харесваш толкова време, че и да си искаш парите обратно после. Е, кой знае?!

Тази седмица Valve публикуваха уточняващо съобщение на страницата на играта в Steam, с което казват, че компанията има строги правила за връщане на парите и изключения не се правят. Даже и за No Man’s Sky. До 14 дена след закупуването на играта и при положение, че играещият е изиграл не повече от два часа от нея. Това са условията на Valve за връщане на парите, като компанията обещава, че могат да се правят изключения.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари