The Outer Worlds ще може да се изиграе за максимум 40 часа

0
147

Много Fallout фенове чакат игра, която въобще не принадлежи на Bethesda. Говорим за предстоящото заглавие The Outer Worlds, дело на студията Obsidian Entertainment и Private Division. Макар да нямаме окончателна дата на издаване (освен обещанието „по-късно тази година“), разработчикът ни разкри някои други любопитни детайли относно играта.

В интервю с Game Informer, Ленърд Боярски, един от оглавяващите проекта, сравни The Outer Worlds с друга игра, Star Wars: Knights of the Old Republic 2, поне по време на изиграване. Knights of the Old Republic се превърта от обикновения играч за около 30-40 часа. The Outer Worlds също може да ви отнеме около 40 часа… ако не сте много добри в жанра. Според Боярски заглавието може да се изиграе за 15 часа от по-упоритите.

Имаме и една особена изненада – Тим Кейн, ръководещ The Outer Worlds заедно с Боярски, сподели, че играта не е с голям отворен свят. Така че не, не може да изследвате каквото си поискате. Кейн обясни: „Хората мечтаят за някъде стотици часове геймплей… но не! Времето, което ще ви отнеме да завършите (играта) зависи от собствения ви стил на игра. Геймърите, залагащи на прикритие, ще са по-бавни от тези, търсещи пряк сблъсък„.

Боярски допълни, че екипът се постарал да превърне The Outer Worlds в игра, подходяща за „повтаряне“. Това значи, че главният сюжет може да е много по-кратък от очаквания. „Ние искахме да се концентрираме върху това заради бюджета и размера (на студиото) ни. Това доведе до изграждане на по-строго контролирана игра от гигантската пясъчна кутия, в която сте свикнали да тичате насам-натам„.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за