The Vanishing of Ethan Carter излиза за Switch утре

0
84

В публикация от вчера в Gematsu The Astronauts разкриха, че The Vanishing of Ethan Carter ще излезе за платформата на Nintendo Switch утре, 15.08. Играта излезе преди почти пет години, като през 2015 получи и ремастерирана версия. Именно на нея ще се базира и Switch порта на играта. Тя е създадена с помощта на Unreal Engine 4, което, както обясняват създателите на The Vanishing of Ethan Carter е позволило по-добрия пренос на графиката за преносима конзола като Switch. Освен някои промени по кода,

The Vanishing of Ethan Carter проследява действията на главния герой Пол Просперо, който пътува до дома на момче, наречено Итън Картър, за да разследва неговото странно изчезване. Играещият получава възможността да комуникира с починали местни жители и разследва серия мистериозни убийства, чоето разрешаване би довело до разрешаване на загадката с изчезването на Картър.

„Играете играта като Пол Просперо, детектив с интереси към окултното, който получава смущаващо писмо от Итън Картър. Осъзнавайки, че момчето е в смъртна опасност, Пол пристига в родния град на Итън Ред Крийк Вали, където нещата са изглежда даже по-страшни, отколкото си ги е представял. Итън изчезва скоро след ужасно убийство, което, както Пол разбира може да не е единственото убийство на местен, което ще му се наложи да разследва“, гласи част от официалния анонс на играта.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари