Xfire пуснаха статистика за 92000 игрови години

2
2

Xfire, която на практика е версия на Xbox Live, но за компютри, разполага със функция за запазване и класифициране на информация от типа: колко часа сте играли, на каква игра и срещу какъв брой противници. От Xfire направиха първата официална извадка, какво се е играло най-много през последните 15 месеца и резултатите не учудват никой. Позицийте са следните:

  • 1- World Of Warcraft (390,703 часа)
  • 2- Counter-Strike Source (157,187)
  • 3- Call of Duty 2 Multiplayer (145,030)
  • 4- Battlefield 2 (63,615)
  • 5- Guild Wars (47,802)

Ако искате по-подробен списък за изиграните 92000 години в Xfire, посетете този линк.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

2 коментара за "Xfire пуснаха статистика за 92000 игрови години"

avatar
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
monti
monti

Незнам до колко тези статистики са вери. Няма спор че WoW е най-играната игра, обаче познавам хора който искат да трупат игрови часове колкото за статистиката. Те правят трикове от рода: пуска си цяла нощ играта и отива да спи…

wowgeleto
wowgeleto
При WoW тези трикове са невъзможни ( говоря за официялните сървари). Там след като си пуснал играта и излезнеш във AFK тоест без да извършваш някакво действие.Играта те изхвърля автоматично на 10 минута.Това е направено и със друга цел да не се претрупват реалмите ( сърварите,защото в пренатоварените сървари понякога се стига до там ,че трябва да чакаш да излезне някой и ти да влезнеш на негово място. Другото нещо е че във самата игра има много „китайци“- играчи който бият за да изкарат пари във въпросната игра и тези същите пари се продават в разни сайтове за реални пари… Виж още »