fbpx
-0.2 C
София

Добромира Манасиева пое ръководството на отдел Човешки ресурси в Experian

Най-четени

Добромира Манасиева е новият ръководител на екипа по човешки ресурси в Experian. Тя има над 15-годишен опит в сферата на Човешки ресурси, десет от които на управленски роли в компании от технологичния сектор. Преди присъдиняването си към Experian Добромира е част от екипа на Виваком, където заема позицията директор човешки ресурси и управлява процеси свързани с организационната трансформация, разпознаваемостта на компанията като добър работодател, привличането на талантливи професионалисти, програмите за развитие и задържане на служителите на компанията, както и различни учебни инициативи за подобряване на връзката между образованието и бизнеса.

 

Добромира вярва, че с правилната стратегия и целенасочените усилия на всички в организацията, Experian може да бъде най-добър и предпочитан работодател. Натрупаният през годините опит, както и доказаните в много страни глобални практики на Experian, дава на Добромира увереността, че организационните подобрения, които предстоят, ще изведат компанията на лидерска позиция в бранша в България.

 

Добромира има магистърска степен по Икономика на човешките ресурси от Университета за национално и световно стопанство и през май 2016 г. се дипломира като магистър бизнес администрация по Международен мениджмънт от Лондонския университет. Tя е член на УС на Българската асоциация за управление на хора и съпредседател на Комитета по Човешки ресурси в AmCham.Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини