Emsisoft Anti-Malware 2021.4.0.10785 Final

0
7244

Emsisoft Anti-Malware постоянно следи процесите за троянски коне, червеи, шпионски програми и е перфектна защита в комбинация с антивирусните програми. Emsisoft Anti-Malware е лек и приятен за работа. Има и безплатна версия, с която можете да сканирате бързо и ефективно компютъра.

Emsisoft Anti-Malware премахва упорити шпионски, рекламни, троянски приложения, червеи и други вредители. Използваните технологии позволяват обезвреждане на опасния код, преди още да е причинил сериозни вреди. Има бекграунд скенер, който благодарение на новата технология „Malware-IDS“ ще предпази успешно системата ви от зарази. Emsisoft Anti-Malware включва скенер на дискове за почистване на заразените компютри, плюс фонова защита, която блокира нови инфекции, защита от куки-файлове и ежедневно автоматично обновяване.

Над 4 милиона потребители ползват Emsisoft Anti-Malware за почистване на своите компютри от Malware. Emsisoft Anti-Malware не просто идентифицира разрушителния софтуер въз основа на сигнатури, а също така наблюдава неговото поведение. Това означава, че Вие ще бъдете защитени от стотици нови Trojans, Worms, Dialers, Rootkits и Spyware, които се появяват всеки ден. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Emsisoft Anti-Malware 2021.4.0.10785 Final

Официална страница
Изтегли: Emsisoft Anti-Malware 2021.4.0.10785 Final (2.14 MB)

2 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари