Format Factory 5.11.0.0

9
20746

FormatFactory е един наистина мултифункционален медиен конвертор с интерфейс на над 30 езика. Рипва DVD дискове, изходните му МР4 файлове са съвместими с iPod/iPhone/PSP/BlackBerry. Поправя повредени медийни формати, намаля размера на мултимедийни файлове.

Format Factory е доста функционален конвертор. Може да конвертира какви ли не файлове до всякакви други видео формати(MP4/3GP/MPG/AVI/WMV/FLV/SWF), аудио формати(MP3/WMA/AMR/OGG/AAC/WAV), както и до JPG/BMP/PNG/TIF/ICO/GIF/TGA. С тази чудесна програма можете да рипвате както и вашите DVD филми така и вашите музикални дискове. Можете да вграждате субтитри във видео потока или пък да сложите ‘воден знак’ на него. С Format Factory можете и да оправите повреден мултимедиен формат. Самата работа с програмата е лесна, защото е преведена на доста езици, включително и на български.

Освен това, FormatFactory може да възстановява повредени audio и video файлове, да намалява размера на мултимедийни файлове и др. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Поддържани формати:

Всичко към MP4/3GP/MPG/AVI/WMV/FLV/SWF;
Всичко към MP3//WMA/MMF/AMR/OGG/M4A/WAV.
Всичко към JPG/BMP/PNG/TIF/ICO/….

Промени в Format Factory 5.11.0.0:

1 Added „Split Music“ to separate voice and music
2 Integrate AC3,AAC,MMF,DTS in one function
3 Fixed bugs of Modules Downloader
4 Fixed FormatPlayer’s drag-in crash
5 Fixed an issue with aspect distortion in video joiner

Официална страница
Изтегли: Format Factory 5.11.0.0 (105 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
9 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари