Мненията на потребителите за цената на сгъваемия смартфон на Samsung

1
1205

Samsung приятно изненада всички със своя нов сгъваем смартфон. Сега потребителите очакват отговора на най-важния въпрос – каква ще бъде цената на това мобилно устройство и дали ще е привлекателна, за да стане смартфонът масов.

Миналата седмица уеб порталът phonearena.com запита своите читатели, каква мислят, че трябва да бъде цената на новия сгъваем смартфон на Samsung. Да си припомним, че благодарение на своя 7,3-инчов дисплей смартфонът може да се използва и като таблет. Впечатленията на потребителите бяха анализирани от Даниел Петров (Daniel Petrov) и представени във вид на статия във Phonearena.

Читателите на портала считат, че най-вероятната цена на сгъваемия Galaxy X/F на Samsung ще бъде 1500-2000 американски долара.

Само 9% от потребителите са на мнение, че цената на новия смартфон на Samsung ще бъде над $2000. Причината е, че подобна висока цена ще отблъсне повечето потенциални купувачи и устройството няма да се търси. 47% от читателите са на мнение, че телефонът ще струва не повече от $1499.

Почти същият брой посетители считат, че цената на сгъваемия смартфон на Samsung ще бъде по-висока от днешните флагмани и ще бъде между $1500 и $2000. Има и мнения, че устройството ще струва кръгло 2 милиона корейски вона или $1800.

Каква ще е действителната цена на сгъваемия смартфон на Samsung се очаква да разберем още в началото на 2019 година.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Dino Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Dino
Dino

Явно че статията е стара , Самсунг официално оповестиха цената … 1500 долара.